Lirik Lagu Ndarboy Genk – Mendung Tanpo Udan

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan (perjalanan)

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran (belonjo dasteran)

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Mlaku bebarengan
Bendino sayang-sayangan
Sedih lan kebahagiaan
Dilewati tahun-tahunan

Padu meneng-menengan
Bar kuwi kangen-kangenan
Kadang bedo pilihan
Nganti pedot balikan (medot balikan)

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan

Wis bedo dalan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan (dalan)

Tags: #Ndarboy Genk #Pop

  1. Muhammat abdul riyan fauzi1 year ago

    Ya

    Reply
  2. Muhammat abdul riyan fauzi1 year ago

    Awak dewe tau fue bayangan besok yen ws wayah omah omah

    Reply
  3. Muhammat abdul riyan fauzi1 year ago

    Padu meneng menengan bar kui sayang sayangan kadang bedo pilihan nganti pedot balikan awak dewe tau due bayangan besok yen ws wayah omah omah aku moco koran sarungan koe blonjo dasteran

    Reply
  4. Afit1 year ago

    Bagus

    Reply
  5. Repa1 year ago

    Ya

    Reply

Leave a reply "Lirik Lagu Ndarboy Genk – Mendung Tanpo Udan"

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.